Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - يک کارشناس علوم قرآني با اشاره به نماز و دعاي روز بيست و هفتم ماه رمضان، از لزوم آگاهي از نياز نيازمندان در ماه ميهماني خدا سخن گفت.

علي محسني‌راد کارشناس علوم قرآني در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگي خبرگزاري ميزان گفت: مهم‌ترين درس آموختني ماه مبارک رمضان براي مومنان روزه‌دار، خودسازي است به اين معنا که افراد رفتارهاي نادرست خود را مورد نقد قرار بدهند و درصدد اصلاح آن برآيند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وي ادامه داد: در مسير خودسازي و تعالي روح همواره بايد از امکاناتي که در اختيار داريم، براي کمک کردن به انسان‌هاي ديگر استفاده کنيم و اگر کاري از دستمان برمي‌آيد، براي بندگان خداوند انجام دهيم.


محسني‌راد تصريح کرد: فلسفه خودسازي در ماه مبارک رمضان تنها توجه به تعالي روح و ارتقاي ابعاد شخصيتي و رفتاري در اين ماه نيست بلکه يک مومن واقعي زماني مي‌تواند به درک مفهوم خودسازي دست پيدا کند که از نياز همنوعان خود آگاهي پيدا کند چرا که صداي نياز هميشه بلند نيست.


وي در ادامه صحبت‌هاي خود اظهار کرد: حضرت محمد (ص) درباره اهميت نماز خواندن در ماه مبارک رمضان فرموده‌اند: " هر آن‌کس که در رمضان قيان کرد (نماز خواند) درحالي که از روي ايمان و نيت ثواب باشد، تمام گناهان سابقش بخشيده مي‌شود."


اين کارشناس علوم قرآني يادآور شد: از اين سخن پيامبر اکرم (ص) به خوبي مشخص مي‌شود که انجام اعمال نيک در ماه ميهماني خدا از جمله نماز خواندن و يا کمک کردن به نيازمندان بايد از روي ايمان، نيت درست و اخلاص صورت بگيرد چرا که مورد قبول درگاه احديت قرار مي‌گيرد.


وي توضيح داد: خواندن اين دعا در وز بيست و ششم ماه مبارک رمضان از ارزش و اهميت بسياري برخودار است:


"بسم الله الرحمن الرحيم

اللهمّ ارْزُقْني فيهِ فَضْلَ لَيْلَهِ القَدْرِ وصَيّرْ أموري فيهِ من العُسْرِ الى اليُسْرِ واقْبَلْ مَعاذيري وحُطّ عنّي الذّنب والوِزْرِ يا رؤوفاً بِعبادِهِ الصّالِحين.


به نام خداوند بخشنده مهربان


خدايا روزى کن مرا در آن فضيلت شب قدر را و بگردان در آن کارهاى مرا از سختى به آسانى و بپذير عذرهايم و بريز از من گناه و بار گران را اى مهربان به بندگان شايسته خويش."



محسني‌راد خاطرنشان کرد: همچنين خواندن 4 رکعت نماز در شب بيست و هفتم ماه رمضان به گونه‌اي که در هر رکعت سوره حمد و سوره ملک خوانده شود و اگر شخص نمازگزار نتوانست، به جاي سور ملک ، 25 مرتبه سوره توحيد را بخواند، بسيار سفارش شده است.


انتهاي پيام/



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۶۴۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»

مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی بیان کرد: در ماه مبارک رمضان سال جاری بیش از ۱۱۵۰۰ مبلغ به صورت فردی و گروهی از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم جهت نشر معارف دینی و ارزش‌های انقلاب به نقاط مختلف کشور اعزام شدند.

به گزارش ایسنا،  حجت الاسلام والمسلمین سید حامد شریعتمداری -مدیرکل تبلیغ عمومی معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی- از فعالیت ۳۷۱ گروه تبلیغی ـ جهادی با استعداد ۴۵۰۰ مبلغ در ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ در عرصه های گوناگون تبلیغی نظیر فعالیت در مساجد و هیئات، مناطق گردشگری و ساحل، مترو، برنامه های جنگ شادی در بوستان ها، مراکز فرهنگی، کانون های اصلاح و تربیت، زندان ها و سایر محیط های ویژه خبر داد.

مدیرکل تبلیغ عمومی اظهار کرد: در ماه رمضان سال جاری استقبال خوبی از تبلیغ خصوصا با توجه به تعطیلات نوروز و فرصت تبلیغ در میان اقوام و خویشان شکل گرفت و بیش از ۱۱.۵۰۰ مبلغ در سراسر کشور به فعالیت تبلیغی پرداختند که از این تعداد ۱۹۴۴مبلغ خواهر بوده‌اند.

وی با بیان اینکه سهم شعبه قم، ۶۹۷۲ مبلغ بوده و۲۳۷ گروه تبلیغی به نقاط مختلف شامل نقاط محروم و مناطق مشترک اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: ۴۷ درصد اعزام شعبه قم به صورت گروهی بوده و با محاسبه مبلغان اعزامی حوزه علمیه قم که حدود۳هزار نفر و سازمان اوقاف و امور خیریه هم که حدود ۲هزارنفر اعزام مبلغ داشته‌اند در مجموع ۱۶هزار و ۵۰۰ مبلغ در سرتاسر کشور عزیزمان به فعالیت تبلیغی پرداخته‌اند.  

حجت الاسلام والمسلمین شریعتمداری تصریح کرد: از دیگر ویژگی‌های تبلیغی ماه مبارک رمضان امسال استقبال «تبلیغ اولی‌ها» بود که با توجه به برخط شدن تشکیل پرونده تبلیغی و روند صعودی آن، شاهد گسترش دامنه تبلیغ در میان نسل جوان‌تر حوزه بودیم.

مدیرکل تبلیغ عمومی ابراز کرد: از مهمترین موضوعات مطرح شده در ایام تبلیغی ماه رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری توسط مبلغان می‌توان به «اندیشه مقاومت»، «جهاد تبیین»، «تفسیر قرآن کریم»، «تقویت بنیان خانواده» و ... اشاره کرد.

وی با اشاره به دریافت گزارش‌های تصویری از فعالیت مبلغان و گروه های تبلیغی نسبت به انجام ارزیابی های چندلایه از طریق خود ارزیابی، ارزیابی سرگروه و اعضاء به صورت متقابل، ارزیابی نهاد درخواست کننده، ارزیابی کارشناس مسئولان تبلیغی که به صورت تصادفی از میان مبلغان انجام شده و بررسی گزارشات تصویری، و ارتباط با نهادهای رصدی در رابطه با فعالیت مبلغان خبرداد و گفت: گزارشات تصویری از فعالیت اثربخش مبلغان در محیط هایی گسترده، افزون بر مساجد و حسینیه ها و تکایا خبر می دهد به صورتی که قشر خاکستری مردم را نیز در میان مخاطبان پوشش داده است به عنوان مثال برگزاری تلاوت قرآن در بوستان ها و برگزاری مجالس خانگی قرآنی که با استقبال خوب مردم مواجه شده از جمله خدمات ارزشمند طلاب و مبلغان عزیز بوده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال اصولگرا: نماز خواندن پشت صدیقی باطل است!
  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن
  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • دعای خیر عباس‌میرزا در حق ناصرالدین‌شاه یک‌ساله: پنجاه سال خوشی‌ها ببیند
  • خاطرات نفس‌گیر از نخستین روز عملیات بیت‌المقدس
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • چرا به سمت قبله نماز می‌خوانیم؟ + دلائل علمی
  • نماز خواندن مرد غزه‌ ای زیر آوار ساختمان
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • معلمان باید با خودسازی و تزکیه مأنوس باشند