Web Analytics Made Easy - Statcounter

در فرازی از دعای روز بیست و هفتم ماه رمضان از خداوند درخواست داریم که امور ما را از سختی بسوی آسانی متحول کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، در دعای روز بیست و هفتم ماه مبارک رمضان می‌خوانیم «اللَّهُمَّ ارْزُقْنِی فِیهِ فَضْلَ لَیْلَةِ الْقَدْرِ، وَ صَیِّرْ أُمُورِی فِیهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَى الْیُسْرِ، وَ اقْبَلْ مَعَاذِیرِی، وَ حُطَّ عَنِّیَ الذَّنْبَ وَ الْوِزْرَ، یَا رَءُوفاً بِعِبَادِهِ الصَّالِحِینَ» یعنی خدایا در این ماه، فضیلت شب قدر را روزی‌ام کن، و کارهایم را از سختی به آسانی برگردان، و عذرهایم را بپذیر و گناه و بار گران را از من بریز، ای مهربان به بندگان شایسته.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در فراز دوم این دعا از خداوند درخواست داریم که امور ما را از سختی به سوی آسانی متحول کند (صَیِّرْ أُمُورِی فِیهِ مِنَ الْعُسْرِ إِلَى الْیُسْرِ). «صَیَر» از صیرورت، به معنای رجوعِ متحول است، در حالی‌ که عمدتاً به معنای بازگشت معنا شده است به ویژه در فراز «... أَلا إِلَى اللَّهِ تَصیرُ الْأُمُور» که به معنای بازگشت امور به سوی خداست. یا آنکه «صیرورت» به معنای انتقال یافتن از حالتی به حالت دیگر و نیز برخی معتقدند به معنای تحول از حالتی به حالتی دیگر است. از این رو در این فراز از خداوند درخواست داریم که امور ما را از سختی به سوی آسانی دگرگون و متحول کند و این امورات شامل تمام مسائل مربوط به حیطۀ فردی و اجتماعی است. مثلاً گاهی ممکن است خداوند گره‌ کوری را از جامعه‌ای باز کند و یا در حیطۀ فردی، گره از مشکلات اقتصادی فرد بردارد و به سوی آسانی سوق دهد.

دعای روز بیست و ششم ماه رمضان / علت سلب توفیق نماز شبدعای روز بیست و پنجم ماه رمضان / روش رفتار با مؤمنان و دشمنان خدا

انتهای‌پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دعا ماه مبارک رمضان دعا ماه مبارک رمضان دعای روز بیست سوی آسانی ماه رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ هیچیک از هدایای مادی پاسخگوی خدمات آموزگاران نخواهد بود که بهای چیزی که بی منت به ما داده اند، از دانش و ادب و تربیت و اخلاق، آنقدر سترگ است که چیزی با آن برابری نخواهد کرد و نماد‌های فروتنی و ایثار، حتی انتظار قدردانی و سپاس هم ندارند.

معلم کسی است که علاوه بر شایستگی‌های تحصیلی و صلاحیت‌های حرفه‌ای خود، هنر تدریس و سازندگی همه جانبه شاگردان را در اختار دارد.

او پیوسته در جوش و خروش برای ساختن خود و ایجاد تغییر و تحول در وجود شاگردان است.

او دارای توانمندی ویژه تجربی و تربیتی برای هدایت و راهنمایی افراد است.

به دیگران آموزش می‌دهد و دارای توانمندی‌های تجربی و تحصیلی ویژه‌ای برای سازماندهی و هدایت تجارب یادگیری، دانش، عاطفه و حرفه است.

آموزش به کمک او به صورت فردی و دسته جمعی صورت می‌گیرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • وضعیت مبلغان کشور در ماه رمضان از زبان مدیرکل تبلیغ عمومی/ استقبال بی‌نظیر «تبلیغ اولی‌ها»
  • دعای خیر عباس‌میرزا در حق ناصرالدین‌شاه یک‌ساله: پنجاه سال خوشی‌ها ببیند
  • معلم، متحول کننده انسان‌ها در طول تاریخ
  • استاندار اردبیل: سند بنیادین آموزش و پرورش را متحول کرد
  • اهمیت توجه به خودشفقتی در چیست؟
  • مدرسه حکمت با همت خیران بازسازی و متحول شد
  • رامون کالدرون: هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید که رئال مادرید، کار آسانی برابر بایرن مونیخ خواهد داشت
  • ترکیب منچستریونایتد متحول می‌شود/ ۳ بازیکن فروشی نیستند
  • تشکیل سه پرونده برای بررسی امکان ابطال مصوبه حقوق و دستمزد کارگری ۱۴۰۳ / تبدیل حکم اعدام بابک زنجانی به ۲۰ سال حبس
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد